Brevete
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (3) |
Scopus Author IDORCiDGoogle Scholar ID Teze/Rezumate în culegeri -
16.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 15
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 5
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 4
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 6
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 5
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 10
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 6
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 8
- 9. Publicații științifico-metodice și didactice
- 9.6.Ghid (indicații, îndrumări, recomandări, agende) metodic/ metodologic - 1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2023 - 1
|
Accumulation by streptomyces massasporeus cnmn-ac-06 strain of biomass and lipids during cultivation on complex medium with 4-aminobenzoic acid |
Garbuzneak Anastasia1 , Burtseva Svetlana2 , Syrbu T.2 , Byrsa Maxim2 , Chiselitsa Natalia2 , Chiselita Oleg2 |
1 Moldova State University, 2 Institute of Microbiology and Biotechnology, TUM |
Analele Universitatii din Oradea, Fascicula Biologie |
Vol. 30, / 2023 / ISSN 1224-5119 |
Disponibil online 14 October, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-148 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2022 - 2
|
Biochemical composition and antioxidant activity of different preparations from microbial waste of the beer industry |
Chiselitsa Natalia1 , Chiselita Oleg1 , Beshliu Alina1 , Efremova Nadejda1 , Tofan Elena1 , Lozan (Sprincean) Ana1 , Danilis Marina1 , Rotari Doina2 , Rotaru Ana3 |
1 Institute of Microbiology and Biotechnology , 2 Scientific and practical institute of Biotechnologies in Animal Husbandry Veterinari Medicine, 3 State Agrarian University of Moldova |
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology |
Nr. 1(26) / 2022 / ISSN - / ISSNe 2344-150X |
Disponibil online 21 July, 2022. Descarcări-26. Vizualizări-345 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- New processes for obtaining mannoproteins from beer yeast sediments and their biochemical properties |
Beshliu Alina1 , Chiselitsa Natalia1 , Chiselita Oleg1 , Efremova Nadejda1 , Tofan Elena1 , Darie Grigorie2 , Lozan (Sprincean) Ana1 , Rotari Doina2 |
1 Institute of Microbiology and Biotechnology , 2 Scientific and practical institute of Biotechnologies in Animal Husbandry Veterinari Medicine |
Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry |
Nr. 1(23) / 2022 / ISSN 1582-540X |
Disponibil online 20 July, 2022. Descarcări-30. Vizualizări-457 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------