IBN
Închide
Valorization of secondary wine products: identification and characterization of multifunctional agents
Conducătorul proiectului:  Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica
1 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:

Publicaţii la conferinţe din RM - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1

2022 - 1

Evaluation of the quality of vegan sauce with the addition of multifunctional compounds
Boiştean Alina1 , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica1 , Chiselitsa Natalia2 , Chiselita Oleg2
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-379
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1