IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1976
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 310 / / 2020  (1 din 24)1    
 2020  (1 din 24)1    
Vol. 310 1
 2017  (1 din 24)1    
Vol. 236 1
 2016  (2 din 24)2    
Vol. 195 1
Vol. 194 1
 2011  (1 din 24)1    
Vol. 125, i2 1
 2007  (1 din 24)1    
Vol. 104, i4 1
 2002  (1 din 24)1
Vol. 79, i2 1
imagine

pISSN: 0308-8146
Food Chemistry
Factor de impact CiteScore 2022 - 14.9
Factor de impact SJR 2022 - 1.624
Factor de impact SNIP 2022 - 2.197

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2002 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole cu
H-index RM, Scopus
115901
Articole7293907
Volume7170532
Total14464432

Vizualizări   77

Conţinutul numărului de revistă

Limited proteolysis as a tool for the improvement of the functionality of sunflower (Helianthus annus L.) protein isolates produced by seeds or industrial by-products (solvent cake) 1728-1733

DOI: 10.1016/j.foodchem.2006.10.051

Karayannidou A. , Makri Eleousa A. , Papalamprou Evdoxia M. , Doxastakis Georgios I. , Vaintraub Iosif , Lapteva Natalya , Artîcov Gulinara