IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1976
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2022-08-04 15:21
Vizibilitatea autorilor

Numere înregistrate

  2020  (1 din 24)1
  2017  (1 din 24)1
  2016  (2 din 24)2
imagine

pISSN: 0308-8146
Food Chemistry

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole4125904
Volume471529
Total8197429

Vizualizări   9Descărcări   1

Conţinutul numărului de revistă

Effect of freezing on microstructure and degree of syneresis in differently formulated fruit fillings

71-78

DOI: 10.1016%2fj.foodchem.2015.03.056

Cropotova Janna , Tylewicz Urszula , Dellarosa Nicolo , Laghi Luca , Romani Santina , Dalla Rosa Marco