IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1976
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2022-08-04 15:19
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 310 / / 2020  (1 din 24)1    
 2020  (1 din 24)1    
Vol. 310 1
 2017  (1 din 24)1    
Vol. 236 1
 2016  (2 din 24)2    
Vol. 195 1
Vol. 194 1
 2011  (1 din 24)1    
Vol. 125, i2 1
 2007  (1 din 24)1    
Vol. 104, i4 1
 2002  (1 din 24)1
Vol. 79, i2 1
imagine

pISSN: 0308-8146
Food Chemistry
Factor de impact CiteScore 2022 - 14.9
Factor de impact SJR 2022 - 1.624
Factor de impact SNIP 2022 - 2.197

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2002 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole cu
H-index RM, Scopus
110901
Articole7244607
Volume7153432
Total14398032

Vizualizări   307Descărcări   4

Conţinutul numărului de revistă

A novel fluorescence microscopy approach to estimate quality loss of stored fruit fillings as a result of browning 175-183

DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.07.146

Cropotova Janna , Tylewicz Urszula , Cocci Emiliano , Romani Santina , Dalla Rosa Marco