 pISSN: 0308-8146
| Food Chemistry |
|
Prezenta autorilor din străinătate 
Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus
Autori cu ORCID
| 2020 | 2017 | 2016 |
Total autori | 8 | 5 | 7 |
cu ORCID | 5 | 2 | 5 |
Topul autorilor
Limba de publicare
Articole ştiinţifice în: | Rezumate în: |
Engleza | 4 | Engleza | 4 |
Articole clasificate în funcție de domenii și cu DOI pentru anul 2022
Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate |
Articole | 0 | | |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2020Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole | 4 | 1402 | 0 | 4 |
Volume | 4 | 1003 | 31 | |
Total | 8 | 2405 | 31 | |