IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1976
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 310 / / 2020  (1 din 24)1    
 2020  (1 din 24)1    
Vol. 3101
 2017  (1 din 24)1    
Vol. 2361
 2016  (2 din 24)2    
Vol. 1951
Vol. 1941
 2011  (1 din 24)1    
Vol. 125, i21
 2007  (1 din 24)1    
Vol. 104, i41
 2002  (1 din 24)1
Vol. 79, i21
imagine

pISSN: 0308-8146
Food Chemistry
Factor de impact CiteScore 2022 - 14.9
Factor de impact SJR 2022 - 1.624
Factor de impact SNIP 2022 - 2.197

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2002 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole cu
H-index RM, Scopus
116201
Articole7316407
Volume7179332
Total14495732

Vizualizări   86

Conţinutul numărului de revistă

Limited proteolysis as a tool for the improvement of the functionality of sunflower (Helianthus annus L.) protein isolates produced by seeds or industrial by-products (solvent cake) 1728-1733

DOI: 10.1016/j.foodchem.2006.10.051

Karayannidou A. , Makri Eleousa A. , Papalamprou Evdoxia M. , Doxastakis Georgios I. , Vaintraub Iosif , Lapteva Natalya , Artîcov Gulinara