IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2013
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-05-29 16:25
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 1 / 2022  (1 din 2)1    
 2022  (1 din 2)1    
Nr. 1(26) 1
 2017  (1 din 2)1    
Vol. 21, i1 1
 2013  (1 din 2)1    
Vol. 17, i2 1
imagine

eISSN: 2344-150X
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2022
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole3626263
Volume32624
Total688830

Vizualizări   156Descărcări   4

Conţinutul numărului de revistă

Biochemical composition and antioxidant activity of different preparations from microbial waste of the beer industry 129-146

DOI: 10.2478/aucft-2022-0011

Chiselitsa Natalia , Chiselita Oleg , Beshliu Alina , Efremova Nadejda , Tofan Elena , Lozan (Sprincean) Ana , Danilis Marina , Rotari Doina , Rotaru Ana