IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2013
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 1 / 2022  (1 din 2)1    
 2022  (1 din 2)1    
Nr. 1(26) 1
 2017  (1 din 2)1    
Vol. 21, i1 1
 2013  (1 din 2)1    
Vol. 17, i2 1
imagine

eISSN: 2344-150X
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2022
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole3630263
Volume32664
Total689630

Vizualizări   59

Conţinutul numărului de revistă

Effect of Fe3O4 and Tio2 nanoparticles on catalase activity and β-carotene content at pigmented yeast strain Rhodotorula gracilis 35-40

DOI: 10.1515/aucft-2017-0004

Usatyi Agafia , Beshliu Alina , Efremova Nadejda