IBN
Închide
Rumeus Iurii
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1

2022 - 1

The use of beetroot and spinach food powders to obtain bread with multicolored core
Stavila Cristian , Rumeus Iurii
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-272
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Metoda de realizare la distanța a lucrărilor practice la microbiologia produselor alimentare
Rumeus Iurii
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2020. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-074-9.
Disponibil online 25 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-8
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat
Rumeus Iurii , Balan Mihaela , Rotaru Vitalia
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.1. 2018. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-041-1.
Disponibil online 24 October, 2018. Descarcări-26. Vizualizări-607
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 2

Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu
Rumeus Iurii12 , Turtoi Maria1
1 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2017. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-026-8.
Disponibil online 22 March, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-375
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie
Rumeus Iurii
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7.
Disponibil online 27 December, 2017. Descarcări-36. Vizualizări-575
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație
Rumeus Iurii1 , Turtoi Maria2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-22. Vizualizări-263
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-603
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae
Rumeus Iurii1 , Russu Mihail1 , Berbec Gabriela1 , Melenciuc Mihail2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice
Volumul II. 2012. Cahul. ISBN 978-9975-914-75-8.
Disponibil online 24 March, 2021. Descarcări-30. Vizualizări-321
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010 - 1

Использование кукурузы в качестве основы в технологии производства диетических хлебобулочных изделий
Гендов-Мошану Алена , Boiştean Olga , Rumeus Iurii
Технический Университет Молдовы
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 24 (1). 2010. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-191-3 .
Disponibil online 12 January, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-550
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 9 of 9