Articolul precedent |
Articolul urmator |
534 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2020-10-01 19:09 |
SM ISO690:2012 ГЕНДОВ-МОШАНУ, Алена, BOIŞTEAN, Olga, RUMEUS, Iurii. Использование кукурузы в качестве основы в технологии производства диетических хлебобулочных изделий. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (1), pp. 297-304. ISBN 978-9975-64-191-3 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 24 (1), 2010 |
||||||
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor" Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 297-304 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This study is devoted to the development of production technology of protein-free bakery products using corn flour, for people suffering from chronic kidney disease and gluten enterapathy. |
||||||
Cuvinte-cheie corn flour, pectin, protein-free and salt-free bread, Quality |
||||||
|