IBN
Închide
Rumeus Iurii
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Articole în reviste din RM - 2. Publicaţii la conferinţe din RM - 7.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2020 - 1

The occurrence of the rope spoilage of bread at Cahulpan bread-making company
Rumeus Iurii1 , Turtoi Maria2
1 Cahul State University "Bogdan Petriceicu Hasdeu",
2 University "Dunarea de Jos", Galati
The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Economic and Engineering Studies
Nr. 2(8) / 2020 / ISSN 2587-313X / ISSNe 2587-3121
Disponibil online 3 May, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-124
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat
Rumeus Iurii , Balan Mihaela , Rotaru Vitalia
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.1. 2018. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-041-1.
Disponibil online 24 October, 2018. Descarcări-19. Vizualizări-278
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 2

Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu
Rumeus Iurii12 , Turtoi Maria1
1 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2017. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-026-8.
Disponibil online 22 March, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-90
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie
Rumeus Iurii
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7.
Disponibil online 27 December, 2017. Descarcări-16. Vizualizări-305
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație
Rumeus Iurii1 , Turtoi Maria2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-70
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
University "Dunarea de Jos", Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-261
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.
Rumeus Iurii1 , Melenciuc Mihail2 , Ghendov-Moşanu Aliona2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul
Nr. 8 / 2012 / ISSN 1875-2170
Disponibil online 25 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-254
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae
Rumeus Iurii1 , Russu Mihail1 , Berbec Gabriela1 , Melenciuc Mihail2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice
Volumul II. 2012. Cahul. ISBN 978-9975-914-75-8.
Disponibil online 24 March, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-70
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010 - 1

Использование кукурузы в качестве основы в технологии производства диетических хлебобулочных изделий
Гендов-Мошану Алена , Boiştean Olga , Rumeus Iurii
Технический Университет Молдовы
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 24 (1). 2010. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-191-3 .
Disponibil online 12 January, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-234
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 9 of 9