IBN
Închide
Rumeus Iurii
Cuvinte-cheie (10): protein-free and salt-free bread (1), corn flour (1), bread shape (1)
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2018 - 1

Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat
Rumeus Iurii, Balan Mihaela, Rotaru Vitalia
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol. I. 2018. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-041-1.
Disponibil online 24 October, 2018. Descarcări-4. Vizualizări-49
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie
Rumeus Iurii
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol. I. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7.
Disponibil online 27 December, 2017. Descarcări-7. Vizualizări-90
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread
Rumeus Iurii, Turtoi Maria
University „Dunarea de Jos“, Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-44
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.
Rumeus Iurii1, Melenciuc Mihail2, Ghendov-Moşanu Aliona2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Cahul
Nr. 8 / 2012 / ISSN 1875-2170
Disponibil online 25 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-7
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010 - 1

Использование кукурузы в качестве основы в технологии производства диетических хлебобулочных изделий
Ghendov-Moşanu Aliona, Boiştean Olga, Rumeus Iurii
Технический Университет Молдовы
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 24 (1). 2010. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-191-3 .
Disponibil online 12 January, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-16
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5