IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afiliat la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul

2023 - 1

Bread rope spoilage development
Rumeus Iurii
Journal of Engineering Sciences
Vol. 30, Nr. 2 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 July, 2023
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 1

The use of beetroot and spinach food powders to obtain bread with multicolored core
Stavila Cristian , Rumeus Iurii
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 34-34.
Disponibil online 23 January, 2023
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

The occurrence of the rope spoilage of bread at Cahulpan bread-making company
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Economic and Engineering Studies
Nr. 2(8) / 2020 / ISSN 2587-313X / ISSNe 2587-3121
Disponibil online 3 May, 2021
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat
Rumeus Iurii , Balan Mihaela , Rotaru Vitalia
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.1. 2018. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul. 369-376.
Disponibil online 24 October, 2018
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 2

Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2017. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 124-131.
Disponibil online 22 March, 2021
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie
Rumeus Iurii
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1. 2017. Cahul. Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul. 311-317.
Disponibil online 27 December, 2017
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 263-267.
Disponibil online 23 March, 2021
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae
Rumeus Iurii , Russu Mihail , Berbec Gabriela , Melenciuc Mihail
Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice
Volumul II. 2012. Cahul. Tipografia "Centrografic" SRL. 221-225.
Disponibil online 24 March, 2021
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.
Rumeus Iurii , Melenciuc Mihail , Ghendov-Moşanu Aliona
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul
Nr. 8 / 2012 / ISSN 1875-2170
Disponibil online 25 March, 2020
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-9 of 9