Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Scopus Author ID
Google Scholar ID
Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 8. Publicaţii peste hotare - 7.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 2
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 7
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta |
Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Czech Journal of Food Sciences |
Vol. 40, / 2022 / ISSN 1212-1800 / ISSNe 1805-9317 |
Disponibil online 12 October, 2022. Descarcări-21. Vizualizări-417 |
Effect of grape skin powder extract addition on functional and physicochemical properties of marshmallow |
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Capcanari Tatiana , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Ukrainian Food Journal |
Vol. 10, / 2021 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891 |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-9. Vizualizări-112 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Popovici Violina |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-274 |
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality |
Boaghe Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-281 |
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing |
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Siminiuc Rodica , Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-262 |
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-709 |
Plăcinte alese – culese de la străbuni |
Cazac-Scobioala Viorica , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-28. Vizualizări-717 |
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă |
Grosu Carolina , Siminiuc Rodica , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-531 |
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy |
Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Cazac-Scobioala Viorica |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Vol. 3, Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-42. Vizualizări-505 |
Sarmalele – diversitate și tradiții |
Cazac-Scobioala Viorica , Cîrja Jana , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-32. Vizualizări-653 |
Inovaţia – mijloc de sporire a competitivităţii întreprinderilor din industria ospitalităţii |
Tabunșcic Olga , Grosu Carolina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii |
Ediția 21, Vol.2. 2018. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-931-1. |
Disponibil online 21 January, 2019. Descarcări-65. Vizualizări-1485 |
Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l. |
Grosu Carolina |
Молдавская экономическая академия |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-893-2. |
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-24. Vizualizări-709 |
Mineral composition of walnut kernel and walnut oil cake |
Grosu Carolina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Dezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţional |
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-81-038-8. |
Disponibil online 23 January, 2018. Descarcări-33. Vizualizări-794 |
Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen |
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Siminiuc Rodica , Deseatnicov Olga , Reşitca Vladislav |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-651 |
Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-673 |
Predicted nutritional quality of walnuts and oilcake |
Sandulachi Elisaveta , Reşitca Vladislav , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-595 |
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. |
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-649 |
Proteinele miezului și șrotului de nucă (Juglans Regia L) |
Grosu Carolina |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 19 December, 2015. Descarcări-38. Vizualizări-862 |
Walnut (Juglans Regia L.) halva |
Grosu Carolina |
Technical University of Moldova |
Meridian Ingineresc |
Nr. 4 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 12 March, 2015. Descarcări-11. Vizualizări-1426 |
Prospects of using walnut oil cake in food industry |
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Paladi Daniela , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-37. Vizualizări-596 |