IBN
Close
Coşciug Lidia
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Google Scholar ID
ORCiD

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 7.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5

2018 - 2

Impact of decortication of sorghum oryzoidum on glycemia
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-618
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of the liquid phase composition on the glycemic index of boiled rice
Virlan Anna , Coşciug Lidia , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-685
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Grosu Carolina , Gutium Olga
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-669
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of technological processing on the glycaemic index of rice porridge
Vidrașco Anna , Coşciug Lidia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-477
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Biological value of dietary carbohydrates of boiled soryz (Sorghum Oryzoidum) products
Bulgaru Viorica , Coşciug Lidia , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Intellectus
Nr. 2 / 2014 / ISSN 1810-7079 / ISSNe 1810-7087
Disponibil online 28 August, 2014. Descarcări-13. Vizualizări-1306
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality indexes of spontaneous flora sourdough of different flours
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Rubţov Svetlana , Bălan Iu. , Vidrașco Anna
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-633
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Effect of temperature on functional properties of starch separated from soriz (sorghum oryzoidum)
Bulgaru Viorica , Coşciug Lidia , Dupouy Eleonora , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-495
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Glycaemic index of soriz (sorghum oryzoidum) grains and groats
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Bulgaru Viorica , Stefirta Mariana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-417
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8