Grosu Carolina
Teze / Rezumate în culegeri - 6, Descărcări - 72, Vizualizări - 2902
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality |
Boaghe Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 38-38. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-281 |
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing |
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Siminiuc Rodica , Gutium Olga |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 43-43. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-262 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Popovici Violina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 49-49. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-276 |
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 58-58. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-710 |
Sarmalele – diversitate și tradiții |
Cazac-Scobioala Viorica , Cîrja Jana , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica |
Valorificarea patrimoniului etnocultural |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. Institutul Patrimoniului Cultural. 30-30. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-32. Vizualizări-656 |
Plăcinte alese – culese de la străbuni |
Cazac-Scobioala Viorica , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica |
Valorificarea patrimoniului etnocultural |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. Institutul Patrimoniului Cultural. 31-31. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-28. Vizualizări-717 |