IBN
Close
Subotin Iurie
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 7.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.2.Contribuții în monografii - 1
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 5
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 7
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 5
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2023 - 1

The action of some antioxidants on the stability of vegetable oils
Subotin Iurie , Covaci Ecaterina , Drutsa R , Munteanu Daniel , Popovici Violina
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-114
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 6

Analysis of the mechanism of forced oxidation of grape seed oil
Subotin Iurie , Sturza Rodica , Drutsa R , Popovici Violina
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-428
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-18. Vizualizări-400
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS4_Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-265
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Food packing – problems and perspectives
Subotin Iurie , Macari Artur , Drutsa R
Technical University of Moldova
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-503
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The dynamics of the oxidation process of white wines depending on temperature, molecular oxygen rate and PH
Subotin Iurie , Drutsa R , Covaci Ecaterina , Gherdelescu Lucia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-361
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of antioxidants on the oxidative stability of some edible oils
Popovici Violina , Drutsa R , Subotin Iurie , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-286
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

Sunflower oil oxydation into forced thermal processes
Drutsa R1 , Duka Gh.2 , Subotin Iurie1
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Chemistry
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-378
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Unele aspecte de efectuare a lucrărilor practice la Chimie
Subotin Iurie1 , Popa Nelea2 , Chiosa Zinaida3
1 Liceul Teoretic „Ion Creangă“, Chişinău,
2 Universitatea de Stat din Moldova,
3 Liceu Privat "Da Vinci"
Materialele Conferinței Republicane a Cadrelor DidacticeDidactica științelor naturii
Vol. 2. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-76-319-6.
Disponibil online 12 March, 2021. Descarcări-50. Vizualizări-710
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Influence of composition and heat treatment on technological parameters of liver pate
Gorneţ Viorel , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-937
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie
Ţislinscaia Iana , Subotin Iurie , Druţă Raisa
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-115
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Research hyaluronic acid complexation with bioactive metal ions
Zadorojnai Larisa , Verejan Ana , Haritonov Svetlana , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-429
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Research on the iodized oil
Haritonov Svetlana , Sturza Rodica , Verejan Ana , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-528
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 13 of 13