Articolul precedent |
Articolul urmator |
116 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-01 18:53 |
SM ISO690:2012 ŢISLINSCAIA, Iana, SUBOTIN, Iurie, DRUŢĂ, Raisa. Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 29-32. ISBN 978-9975-45-312-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor Vol.2, 2014 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor" Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013 | ||||||
|
||||||
Pag. 29-32 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În lucrare sînt prezentate rezultate studiului conţinutului de zaharoză în produsele de cofetărie (biscuiţi) produse în Republica Moldova şi studiată posibilitatea înlocuirii zaharozei cu îndulcitorii naturali (fructoza). În produsele obţinute au fost cercetate proprietăţile fizico -chimice şi organoleptice. |
||||||
Cuvinte-cheie zaharoză, îndulcitori naturali, fructoză, biscuiţi |
||||||
|