Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
116 2
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-01 18:53
SM ISO690:2012
ŢISLINSCAIA, Iana, SUBOTIN, Iurie, DRUŢĂ, Raisa. Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 29-32. ISBN 978-9975-45-312-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2, 2014
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor"
Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013

Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie


Pag. 29-32

Ţislinscaia Iana, Subotin Iurie, Druţă Raisa
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 27 iunie 2023


Rezumat

În lucrare sînt prezentate rezultate studiului conţinutului de zaharoză în produsele de cofetărie (biscuiţi) produse în Republica Moldova şi studiată posibilitatea înlocuirii zaharozei cu îndulcitorii naturali (fructoza). În produsele obţinute au fost cercetate proprietăţile fizico -chimice şi organoleptice.

Cuvinte-cheie
zaharoză, îndulcitori naturali, fructoză, biscuiţi