IBN
Închide

Savcenco Alexandra

Capitole de cărţi - 2, Descărcări - 0, Vizualizări - 65
XLS PDF DOC
ISO 690-2012

2023 - 2

Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare
Sandu Iuliana , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Macari Artur
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-33
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale
Bulgaru Viorica , Cușmenco Tatiana , Popescu Liliana , Ceșko Tatiana , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Ţărnă Ruslan , Macari Artur , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona , Sandulachi Elisaveta , Gurev Angela , Tatarov Pavel
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-32
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2