Popovici Violina
Teze / Rezumate în culegeri - 11, Descărcări - 76, Vizualizări - 4229
Analysis of the mechanism of forced oxidation of grape seed oil |
Subotin Iurie , Sturza Rodica , Drutsa R , Popovici Violina |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 147-147. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-428 |
Evaluation of antioxidant activity in vitro of donuts enriched with berry powder |
Popovici Violina , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 21-21. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-229 |
Bioactive potential of some condimentary plants: wild garlic (Allium Ursinum), sorrel (Rumex Acetosa L.), nettle (Urtica Dioica) |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 41-41. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-257 |
Nutritional status of pregnant women from Republic of Moldova |
Boaghe Eugenia , Popovici Violina , Reşitca Vladislav , Siminiuc Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 55-55. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-228 |
The impact of antioxidants on the oxidative stability of some edible oils |
Popovici Violina , Drutsa R , Subotin Iurie , Sturza Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 98-98. |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-287 |
Physico-chemical characteristics of lipophilic extracts of rosehip (Rosa Canina) and hawthorn (Crataegus) fruits |
Popovici Violina , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 46-46. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-516 |
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality |
Boaghe Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 38-38. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-281 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Popovici Violina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 49-49. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-279 |
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 58-58. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-710 |
Consumer behavior related to iodine-rich foods intake in the Republic of Moldova |
Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Popovici Violina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 67-67. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-254 |
Evaluarea impactului extractelor horticole asupra stabilității oxidative a complexului lipidic din alimente |
Popovici Violina |
Sesiune naţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti: |
SNE. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 31-33. |
Disponibil online 13 March, 2018. Descarcări-7. Vizualizări-760 |