Boeştean Olga
Publicaţii la conferinţe din RM - 17, Descărcări - 139, Vizualizări - 7261
Effect of functional plant extract from grape seeds on the quality of boiled cream with milk |
Netreba Natalia , Gurev Angela , Dragancea Veronica , Boeştean Olga |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 47-47. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-126 |
Caracteristica comparativa a proprietaților fizico-chimice ai semințelor de struguri chardonnay și pinot |
Netreba Natalia , Boeştean Olga , Gurev Angela , Dragancea Veronica |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 341-342. |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-290 |
Proprietățile extractelor hidrofile din semințele de struguri autohtoni Moldova |
Gurev Angela , Dragancea Veronica , Netreba Natalia , Boeştean Olga |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 343-344. |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-420 |
Evoluția conținutului acizilor organici în timpul maturizării cătinii albe (Hippophae rhamnoides) |
Boeştean Olga , Netreba Natalia , Macari Artur , Gurev Angela , Dianu Irina |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 379-380. |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-336 |
Comparative characteristics of raw materials for functional fruit chips |
Netreba Natalia , Boeştean Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 42-42. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-13. Vizualizări-305 |
Species diversity of the microbiota of sea buckthorn berries |
Netreba Natalia , Sandu Iuliana , Macari Artur , Boeştean Olga , Baerle Alexei , Dianu Irina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 59-59. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-291 |
Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries |
Dianu Irina , Macari Artur , Netreba Natalia , Baerle Alexei , Boeştean Olga , Sandu Iuliana |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 75-75. |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-331 |
Physical properties of grape seeds |
Netreba Natalia , Boeştean Olga |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 67-67. |
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-419 |
Contribution of eastern european countries to the world information process in the field of food science |
Dikusar Galina , Netreba Natalia , Boeştean Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 223-223. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-683 |
Features of the production of apricot kernels as a secondary raw material for the food industry |
Boeştean Olga , Boaghe Eugenia , Dikusar Galina , Netreba Natalia |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 226-226. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-616 |
Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă |
Boeştean Olga |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor |
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 320-321. |
Disponibil online 21 November, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-643 |
Use of nettle roots to manufacture bakery products |
Boeştean Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Ţărnă Ruslan |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 131-134. |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-21. Vizualizări-600 |
Using vegetal additives in the field of bakery |
Boeştean Olga , Ghendov-Moşanu Aliona |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 159-162. |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-611 |
Capitalization of hydroalcoholic extracts from the aronia fruits as a source of antioxidants for functional foods |
Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Boeştean Olga , Patraș Antoanela |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 184-189. |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-544 |
Posibilităţile utilizării făinii de boboase în tehnologia panificaţiei |
Zestrea Rodica , Popescu Varvara , Boeştean Olga |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 34-37. |
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-155 |
Fruits of Aronia Melanocarpa (michx.) Elliot as object of drying |
Ghendov-Moşanu Aliona , Boeştean Olga , Dikusar Galina , Ţărnă Ruslan |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 83-87. |
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-457 |
Potatoes – the source of improvement the quality of bread |
Boeştean Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Ţărnă Ruslan |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 251-255. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-434 |