IBN
Închide

Boeştean Olga

Publicaţii la conferinţe din RM - 17, Descărcări - 139, Vizualizări - 7261
XLS PDF DOC
ISO 690-2012

2023 - 1

Effect of functional plant extract from grape seeds on the quality of boiled cream with milk
Netreba Natalia , Gurev Angela , Dragancea Veronica , Boeştean Olga
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 47-47.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-126
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 6

Caracteristica comparativa a proprietaților fizico-chimice ai semințelor de struguri chardonnay și pinot
Netreba Natalia , Boeştean Olga , Gurev Angela , Dragancea Veronica
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 341-342.
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-290
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proprietățile extractelor hidrofile din semințele de struguri autohtoni Moldova
Gurev Angela , Dragancea Veronica , Netreba Natalia , Boeştean Olga
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 343-344.
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-420
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evoluția conținutului acizilor organici în timpul maturizării cătinii albe (Hippophae rhamnoides)
Boeştean Olga , Netreba Natalia , Macari Artur , Gurev Angela , Dianu Irina
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 379-380.
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-336
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comparative characteristics of raw materials for functional fruit chips
Netreba Natalia , Boeştean Olga
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 42-42.
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-13. Vizualizări-305
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Species diversity of the microbiota of sea buckthorn berries
Netreba Natalia , Sandu Iuliana , Macari Artur , Boeştean Olga , Baerle Alexei , Dianu Irina
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 59-59.
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-291
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries
Dianu Irina , Macari Artur , Netreba Natalia , Baerle Alexei , Boeştean Olga , Sandu Iuliana
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 75-75.
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-331
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Physical properties of grape seeds
Netreba Natalia , Boeştean Olga
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 67-67.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-419
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 3

Contribution of eastern european countries to the world information process in the field of food science
Dikusar Galina , Netreba Natalia , Boeştean Olga
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 223-223.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-683
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Features of the production of apricot kernels as a secondary raw material for the food industry
Boeştean Olga , Boaghe Eugenia , Dikusar Galina , Netreba Natalia
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 226-226.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-616
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă
Boeştean Olga
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 320-321.
Disponibil online 21 November, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-643
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Use of nettle roots to manufacture bakery products
Boeştean Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Ţărnă Ruslan
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 131-134.
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-21. Vizualizări-600
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 3

Using vegetal additives in the field of bakery
Boeştean Olga , Ghendov-Moşanu Aliona
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 159-162.
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-611
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitalization of hydroalcoholic extracts from the aronia fruits as a source of antioxidants for functional foods
Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Boeştean Olga , Patraș Antoanela
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 184-189.
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-544
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posibilităţile utilizării făinii de boboase în tehnologia panificaţiei
Zestrea Rodica , Popescu Varvara , Boeştean Olga
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 34-37.
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-155
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Fruits of Aronia Melanocarpa (michx.) Elliot as object of drying
Ghendov-Moşanu Aliona , Boeştean Olga , Dikusar Galina , Ţărnă Ruslan
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 83-87.
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-457
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potatoes – the source of improvement the quality of bread
Boeştean Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Ţărnă Ruslan
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 251-255.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-434
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 17 of 17