Lista publicaţiilor: Turculeț Nadejda (7), Descărcări - 91, Vizualizări - 5353
Articole în materiale ale conferințelor
Antimicrobial activity of sea Buckthorn powder against four pathogenic bacteria strains |
Ghendov-Moşanu Aliona, Cojocari Daniela, Balan Greta, Turculeț Nadejda, Sandulachi Elisaveta, Sturza Rodica |
Achievements and perspectives of modern chemistry |
2019. Chisinau, Republic of Moldova. Tipografia Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 39-39. |
Disponibil online 31 October, 2019. Descarcări-25. Vizualizări-1450 |
Geneza bolii întinderii şi oportunitatea combaterii microflorei patogene Bacillus Subtilis şi Bacillus Mesentericus |
Turculeț Nadejda |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. . 515-515. |
Disponibil online 23 March, 2020. Descarcări-31. Vizualizări-1601 |
Influența adaosului de pudre de cătină albă asupra proprietaților reologice ale aluatului de făină de grâu cu gluten slab |
Țurcanu Angela, Turculeț Nadejda |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. . 435-436. |
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-13. Vizualizări-606 |
Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși |
Turculeț Nadejda |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 446-447. |
Disponibil online 29 June, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-386 |
Influence of heat treatment on the yield of extraction of bioactive compounds in apple pomace |
Ceșko Tatiana, Sturza Rodica, Ţislinscaia Natalia, Turculeț Nadejda, Ghendov-Moşanu Aliona |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 44-44. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-335 |
Influence of preservation procedures on bioactive compounds in sea buckthorn |
Turculeț Nadejda, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica, Macari Artur, Scutaru Iury, Popa Sergiu |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 71-71. |
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-577 |
The reduction of contamination of bakery products with bacillus subtilis |
Turculeț Nadejda, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 63-63. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-398 |