IBN
Închide
............................................................................................................................................................................................................................
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
АБВГДЖЗИКЛМНОПРСТУФХЦЧЮЯ
............................................................................................................................................................................................................................
University of Food Technologies
Distribuirea autorilor în funcție de sex Distribuirea autorilor în funcție de sex
Alte informatii


Publicații ale autorilor în alte reviste/culegeri ale manifestărilor științifice1/1
Dinamica articolelor pe ani / CZU / DOI 23
1 publicatii cu CZU (4.3%)
1 publicatii cu DOI (4.3%)
Dinamica publicării și indexării în IBN
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Autori unici pe ani
Numărul de articole descărcate pe ani
Numărul de articole accesate pe ani
Colaborarea cu organizaţii din alte ţări
Identificatori 1 ORCID (2.6%),
,
1 Scopus Author ID (2.6%)
Brevete Tabelul(0)
H-index autori
Proiecte Tabelul(1)
Lista publicaţiilor - 23. Descărcări - 92. Vizualizări - 12316.
Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 21. Publicaţii peste hotare - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 20
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1

2021 - 1

Detection of addition of fats non-dairy origin into milk products
Chira Nicoleta-Aurelia , Tociu Mihaela , Popescu Liliana , Ivanova Mihaela , Bratu Aurelia , Mihalache Mihaela , Deleanu Călin
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 22-22.
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-126
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Study of awareness of food labeling among consumers in North-West Russia
Shamtsyan Mark , Kolesnikov Boris , Pushkarev Mikhail , Gaceu Liviu , Oprea Oana Bianca , Iatsko I. , Mnerie Dumitru , Mnerie Gabriela Victoria , Tiţa Mihaela Adriana , Stefanov Stefan , Georgescu Checilia , Mironescu Monica , Damianova Stanka T. , Tiţa Ovidiu
E3S Web of Conferences
Vol.215. 2020. Vol.215. EDP Sciences. 0-0.
Disponibil online 29 December, 2020. Descarcări-32. Vizualizări-331
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Comparison of the maximal inaccuracies for two experiments
Kolikov Kiril , Epitropov Yordan , Koleva Radka , Corlat Andrei
Computer Science Journal of Moldova
Nr. 2(74) / 2017 / ISSN 1561-4042
Disponibil online 14 August, 2017. Descarcări-2. Vizualizări-584
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Studying the possibilities of using of essential oils in dairy products. Oregano (Origanum Vulgare l.)
Kosţova Irina , Dimitrov Dimitar , Ivanova Mihaela , Vlaseva R. , Damyanova S. , Ivanova N. , Stoyanova Antoniya
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 228-235.
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-434
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 19

A study on the change of transport and selective properties of ultrafiltration polymer membranes after vacuum metallization with iron-chromium-nickel alloy
Slavova Violeta , Petrov Stoiko , Baeva Marianna
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 146-151.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-176
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bacterial and yeast strain selection for treatment of goose down washing wastewater
Slavov Aleksander , Denkova Zapryana , Hadjikinova Mima , Mihalkov Nikolai
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 140-145.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-195
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Characteristics of the process of frying in oil bath
Ivanova Snejana , Krasteva Liudmila , Milkova-Tomova I.
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 382-387.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-205
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Coeffiicient of diffusion of aromatic products from Anatolian hawthorn (Crataegus Orientalis Pall. Ex. Bieb.)
Tasheva Stanislava , Damianova Stanka T. , Ergezen M. , Merdzhanov P. , Stoyanova Antoniya
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 181-186.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-238
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Defining of aseptic tank position in the production process of cosmetic and pharmaceutic products
Rasheva Violeta , Valtchev Georgy , Tasheva Stanislava
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 94-99.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-248
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Extracts from hawthorn (crataegus orientalis pall. Ex. Bieb.) Grown in turkey for application in cosmetic
Damianova Stanka T. , Tasheva Stanislava , Ergezen M. , Merdzhanov P. , Stoyanova Antoniya
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 322-327.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-154
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Feasibility evaluation of some methods and installations for cleaning of working air from industrial plants
Rasheva Violeta
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 106-111.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-193
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Increasing of ECO-efficiency in food industry by processes reengineering
Hadzhiev Bozhidar , Prokopov Tsvetko , Pasheva Anna
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 369-374.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-241
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of temperature and immersion time on migration of Cr, Mn and Fe from metal cans
Kakalova M. , Bekyarov G.
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 393-397.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-193
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Investigation of working environment parameters in meat processing
Taneva Donka , Prokopov Tsvetko , Balev Desislav , Hadjikinova Mima , Stoev Dimitar
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 190-194.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-240
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Investigation on the influence of the temperature on the resistance of PET-bottles to pressure
Angelov Kalojan , Mihaylov Ivan
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 16-20.
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-190
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modeling of mixing bread dough process using computational techniques
Luchian Mihaela , Stefanov Stefan , Litovchenko Igor , Michailov Ivan , Hadgijski Wilhelm
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 123-128.
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-212
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obtaining probiotic concentrates of lactobacilli of human origin
Denkova Rositsa , Dimbareva Donka , Denkova Zapryana
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 328-333.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-153
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Physico-chemical characteristics of some Bulgarian honeys
Obreshkov Ivan
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 268-272.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-183
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posibilities for energy saving in a student hostel “Maritza 4” of university of food technologies
Rasheva Violeta
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 100-105.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-221
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Probiotic properties of lactobacillus acidophilus a2 of human origin
Denkova Rositsa , Dimbareva Donka , Denkova Zapryana , Dobrev Ilyan
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 334-339.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-225
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 23