Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
Characteristics of the process of frying in oil bath |
Ivanova Snejana , Krasteva Liudmila , Milkova-Tomova I. |
University of Food Technologies |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-427 |
Preparation of sponge cakes with flour of topinambur tubers |
Baeva Marianna , Milkova-Tomova I. , Autor Nou , Autor Nou |
University of Food Technologies |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-337 |