Cuvinte-cheie (11): adsorption and desorption isotherms (1), Jerusalem artichoke flour (1), nutriments. (1)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
Publicaţii la conferinţe din RM - 1.
Teze/Rezumate în culegeri - 1.
Caracteristiques merceologiques du topinambour "Helianthus Tuberosus" varietes "Maria" et "Solar" ![]() |
Zacuțelu Marcel ![]() |
Université Technique de Moldavie |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3.. |
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-262 |
Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixes ![]() |
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 National Botanical Garden (Institute) "Alexandru Ciubotaru" |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-318 |