Cuvinte-cheie (11): adsorption and desorption isotherms (1), Jerusalem artichoke flour (1), nutriments. (1)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Publicaţii la conferinţe din RM - 1.
Teze/Rezumate în culegeri - 1.
Caracteristiques merceologiques du topinambour "Helianthus Tuberosus" varietes "Maria" et "Solar" |
Zacuțelu Marcel |
Université Technique de Moldavie |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3.. |
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-227 |
Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixes |
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica1 , Ţiţei Victor2 , Boiştean Alina1 , Boaghe Eugenia1 , Capcanari Tatiana1 , Zacuțelu Marcel1 |
1 Technical University of Moldova, 2 National Botanical Garden (Institute) "Alexandru Ciubotaru" |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-280 |