IBN
Închide
20.80009.5107.10 Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea
18 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
18 publicații (100%) sunt la tema a 1 teze de doctorat
Organizaţia Executoare:

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 10. Publicaţii peste hotare - 7.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 10
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 9
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 5

2023 - 5

Analiza exploratorie a securității alimentare în Republica Moldova în baza metricilor de calitate nutrițională și durabilă a produselor alimentare
,
Universitatea Tehnică a Moldovei
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-25. Vizualizări-364
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Consumer behavior and current trends in sugar consumption in the Republic of Moldova
Boiştean Alina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Aurica , Aurica
Technical University of Moldova
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3.
Disponibil online 21 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-190
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Front labeling as a strategy to ensure sustainable agri-food systems
Aurica , Tsurcanu D.
Technical University of Moldova
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3.
Disponibil online 21 December, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-197
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modele de etichetare nutrițională frontală și de eco-etichetare pentru promovarea sănătății publice
D. , Tsurcanu D.
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 3 / 2023 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 27 October, 2023. Descarcări-20. Vizualizări-243
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of nutritional diet therapy on premenstrual syndrome
D. , Tsurcanu D.
Technical University of Moldova
Frontiers in Nutrition
Nr. 10 / 2023 / ISSN 2296-861X
Disponibil online 9 April, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-205
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 7

Potențialul agroindustrial al culturii Cannabis sativa L. în Republica Moldova
D. , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Aurica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-340
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Agro-industrial potential of Cannabis Sativa L. seeds as a sourse of biological active substances
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Aurica , Boaghe Eugenia , Eugenia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-13. Vizualizări-366
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bioactive potential of some condimentary plants: wild garlic (Allium Ursinum), sorrel (Rumex Acetosa L.), nettle (Urtica Dioica)
Eugenia , Boaghe Eugenia , Eugenia , Eugenia , Eugenia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-298
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of the eating behavior of TUM employees during the lockdown
Eugenia , Tsurcanu D. , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Aurica , Tsurcanu T.
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-287
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Food in correlation with child autism: case study in the Republic of Moldova
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Aurica , Aurica , Tsurcanu D.
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-285
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nutritional status of pregnant women from Republic of Moldova
Boaghe Eugenia , Eugenia , Eugenia , Eugenia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-262
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of natural preservative in production gummy candies: valuation of local wine vinegar
Boiştean Alina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Aurica , Tsurcanu D. , D.
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-445
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 6

Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors
D. , Ciumac Jorj , Jorj , Jorj , Boaghe Eugenia , Eugenia
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-340
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality
Boaghe Eugenia , Eugenia , Eugenia , Capcanari Tatiana , Tatiana , Tatiana
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-331
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing
Tatiana , Boaghe Eugenia , Eugenia , Eugenia
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-312
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of yeast sediment beta-glucans on the quality indices of yoghurt
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica1 , Boiştean Alina1 , Chiselitsa Natalia2 , Natalia1
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Food Systems
Nr. / 2021 / ISSN 2618-9771 / ISSNe 2618-7272
Disponibil online 26 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-13
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lactose free yogurt technology development for personalized nutrition
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Aurica
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-358
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products
Aurica , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Tatiana , Tatiana , Tatiana
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-773
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 18 of 18