20.80009.5107.13 Elaborarea tehnologiei de producere a cătinii albe în sistem ecologic și a prelucrării fructelor și biomasei
Conducătorul proiectului: Popa Sergiu
2 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Influence of preservation procedures on bioactive compounds in sea buckthorn |
Turculeț Nadejda1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Macari Artur1 , Scutaru Iury1 , Popa Sergiu2 |
1 Technical University of Moldova, 2 State Agrarian University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-11. Vizualizări-586 |
Prospects for using sea buckthorn berries for healthy food production |
Sandu Iuliana , Macari Artur , Netreba Natalia , Boeştean Olga , Sandulachi Elisaveta , Dianu Irina |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-407 |