IBN
Close

Rezultatele Căutării

Afisarea articolelor 1-13(17) pentru indicele czu "663.253"
Studiul procesului de purificare a colorantului de antociane pe baza membranelor de ultrafiltrare
Căldare Viorel, Caldare Iulia, Găină Boris, Căldare Gheorghe
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detection of additional compounds with flavouring potential of wines
Sturza Rodica, Nejinskii A., Lozacovici D., Marcoci Ludmila
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul bioflavonoidelor: (+)catechina și (-)epicatechina în vinurile seci albe și roșii prin metoda cromatografiei lichide de înaltă performanță (HPLC)
CZU : 663.253.34:547:543.544.5
Scorbanova Elena, Taran Nicolae, Degteari Natalia, Rînda Parascovia, Efremov Egor
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(88) / 2022 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul privind compoziția fizico-chimică și profilul organoleptic al vinurilor albe și roze din aria de producere IGP „Codru”
CZU : 663.253
Ponomariova Irina, Taran Nicolae, Scorbanova Elena, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu (Covalciuc) Olga, Nemţeanu Silvia, Rînda Parascovia, Craveţ Natalia
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(75) / 2018 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea biopolimerilor chitosan şi chitin-glucan pentru demetalizarea vinurilor
CZU : 663.253
Nemţeanu Silvia
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(67) / 2017 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul vinurilor albe şi roze seci din aria delimitată pentru producerea vinurilor cu indicaţie geografică protejată „Ştefan-Vodă”
CZU : 663.253
Obadă Leonora, Scorbanova Elena, Coşnete Maria, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu (Covalciuc) Olga, Nemţeanu Silvia, Rînda Parascovia
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(69) / 2017 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiu privind compoziţia fizico-chimică şi profilul organoleptic al vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru indicaţia geografică protejată „Ştefan-Vodă”
CZU : 663.253
Obadă Leonora, Degteari Natalia, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu (Covalciuc) Olga, Nemţeanu Silvia, Rînda Parascovia, Coşnete Maria
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(69) / 2017 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compoziţia fizico-chimică a vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru indicaţia geografică protejată „Valul lui Traian”
CZU : 663.253
Obadă Leonora, Rusu Emilian, Arpentin Gheorghe, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu (Covalciuc) Olga, Nemţeanu Silvia
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(64) / 2016 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul vinurilor albe seci din aria delimitată pentru producerea vinurilor cu indicaţie geografică protejată „Valul lui Traian”
CZU : 663.253
Obadă Leonora, Rusu Emilian, Arpentin Gheorghe, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu (Covalciuc) Olga, Nemţeanu Silvia
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(63) / 2016 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Conţinutul reziduului de pesticide şi diminuarea acestuia în vinurile albe şi roşii
CZU : 663.253
Rusu Emilian, Obadă Leonora, Nemţeanu Silvia, Sireţeanu L., Castraveţ Gheorghe
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Изучение влияния различных технологических обработок на качественные показатели, стабильность белых сухих вин к белковым и коллоидным помутнениям
CZU : 663.252:663.253
Христева Оксана, Таран Николай, Солдатенко Е.
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of dealcoholization process on stability of white and red wines against different hazes
CZU : 663.252:663.253
Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimizarea conținutului substanțelor fenolice în tehnologia vinurilor tinere roșii „Primeur” și „Virgin”
CZU : 663.222+663.253
Borta Ion
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(63) / 2021 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul conținutului acizilor organici din vinurile tinere „Primeur” și „Virgin” la C.V. „Cricova” S.A.
CZU : 663.222:663.253.2
Borta Ion
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 3(62) / 2021 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Производство красных вин с устойчивой окраской
CZU : 663.222:663.253.2
Лазарев Иван
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.2. 2017. Comrat. ISBN 978-9975-83-040-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Изучение влияния процесса ферментации-мацерации на содержание биологически активных веществ в красных винах
CZU : 663.222+663.253
Таран Николай, Морарь Борис, Солдатенко Ольга
Виноградарство и виноделие
Vol. 50. 2021. Ялта. ISSN 2312-3680.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Изучение влияния процесса ферментации-мацерации на содержание биологически активных веществ в красных винах
CZU : 663.253.34
Таран Николай, Морарь Борис, Солдатенко Ольга
Виноградарство и виноделие «Магарач»
Nr. 1 / 2021 / ISSN 2312-3680
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 17 of 17