IBN
Close

49Publicaţii

208Descărcări

15710Vizualizări

Soldatenco (Grigorean) Olga
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD

Articole în reviste din RM - 9. Publicaţii la conferinţe din RM - 31. Publicaţii peste hotare - 9.
Publicații indexate în SCOPUS - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 6
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 6
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 5
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 26
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 2
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2021 - 6

Compoziţa fizico-chimică a vinurilor albe seci obţinute din soiuri de struguri asanate de selecţie nouă
Taran Nicolae , Ponomariova Irina , Scorbanova Elena , Soldatenco (Grigorean) Olga , Morari Boris , Nemţeanu Silvia , Rusu Serghei , Golenco Lidia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(86) / 2021 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 26 November, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-213
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența diferitor procedee tehnologice asupra conținutului substanțelor biologic active la producerea vinului roșu sec din soiul Cabernet Sauvignon
Taran Nicolae , Morari Boris , Soldatenco (Grigorean) Olga
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(60) / 2021 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 7 June, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-190
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Red wine and food pairing that brings beneficial effects on the health from a scientific point of view
Taran Nicolae1 , Soldatenco (Grigorean) Olga1 , Morari Boris1 , Iurtsuc A.2 , Trotschii I.3
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca,
3 Minsk Grape Wines Factory
Наука, питание и здоровье
Partea 2. 2021. Минск, Республика Беларусь. ISBN 978-985-08-2746-3 (ч. 2).
Disponibil online 11 February, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-190
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Screeningul levurilor autohtone și active uscate la fermentarea alcoolică pentru obţinerea vinurilor albe seci
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Morari Boris , Rudoi Alexandru , Glavan Pavel , Sandu Vasile
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(86) / 2021 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 26 November, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-160
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Изучение влияния процесса ферментации-мацерации на содержание биологически активных веществ в красных винах
Таран Николай , Морарь Борис , Солдатенко Ольга
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Виноградарство и виноделие «Магарач»
Nr. 1 / 2021 / ISSN 2312-3680
Disponibil online 27 September, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-14
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Изучение влияния процесса ферментации-мацерации на содержание биологически активных веществ в красных винах
Таран Николай , Морарь Борис , Солдатенко Ольга
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Виноградарство и виноделие
Vol. 50. 2021. Ялта. ISSN 2312-3680.
Disponibil online 17 June, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-310
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 5

Studiul comparativ al diferitor metode de identificare taxonomică a tulpinilor de levuri izolate din centrul vitivinicol „Purcari” 
Soldatenco (Grigorean) Olga
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 26 September, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-415
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul compoziţiei fizico-chimice a cupajelor de vinuri pentru spumante albe în baza soiurilor Viorica şi Floricica
Taran Nicolae , Soldatenco Eugenia , Soldatenco (Grigorean) Olga , Roșca Oleg , Ungureanu Semion , Ponomariova Irina , Urîtu Dionis
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 26 September, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-465
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea soiurilor de struguri de selecție nouă la producerea vinurilor spumante albe
Taran Nicolae , Soldatenco Eugenia , Soldatenco (Grigorean) Olga
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Проблемы и вызовы экономики региона в условиях глобализации V Национальная научно - практическая конференция
Ediția 5, Vol.1. 2019. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3312-6-5.
Disponibil online 28 June, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-350
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Выделение местных штаммов дрожжей для производства белых и красных вин в винодельческом центре Трифешть.
Солдатенко Ольга12
1 Комратский государственный университет,
2 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2019. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3246-7-0.
Disponibil online 25 March, 2020. Descarcări-13. Vizualizări-499
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Перспектива использования местных рас дрожжей для производства сухих натуральных вин
Солдатенко Ольга
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Виноградарство и виноделие
Nr. 56 / 2019 / ISSN 0372-5847
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-75
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 5

Influences to different extents on the quality of the finished product of sparkling white wines
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Soldatenco Eugenia , Roșca Oleg
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Ed. 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-499
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Isolation and obtain of pure yeast strains from the” Trifeshti” vineyard for production of dry white and red wines
Soldatenco (Grigorean) Olga
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Microbial Biotechnology
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3178-8-7.
Disponibil online 21 February, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-373
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi procedee tehnologice de fabricare a vinurilor roșii seci cu conținut avansat de substanțe biologic active
Taran Nicolae , Soldatenco Eugenia , Soldatenco (Grigorean) Olga , Bostan Victor , Chiosa Nicolae , Morari Boris , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana , Cichir Liudmila
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-296-5.
Disponibil online 21 November, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-410
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Technology development for production of red dry wines with advanced content of biological active compounds
Taran Nicolae1 , Soldatenco Eugenia2 , Soldatenco (Grigorean) Olga2 , Bostan Victor3 , Chiosa Nicolae3 , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana3 , Morari Boris2 , Cichir Liudmila3
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
3 ÎM Vinăria Purcari S.R.L. Ştefan Vodă
Modern Technologies in the Food Industry
Ed. 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-502
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Выделение местных штаммов дрожжей для производства белых и красных вин в винодельческом центре Пуркарь
Таран Николай , Солдатенко Ольга
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Виноградарство и виноделие «Магарач»
Nr. 3(105) / 2018 / ISSN 2312-3680
Disponibil online 23 September, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-57
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 3

Aprecierea comparativă de utilizare la fermentarea alcoolică a levurilor saccharomyces și non-saccharomyces în condiții de microvinificație
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2017. Комрат. ISBN 978-9975-83-040-9.
Disponibil online 21 February, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-454
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Determinarea influenței tulpinilor de levuri asupra stării igienice a vinurilor albe seci
Soldatenco (Grigorean) Olga , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana , Morari Boris , Rudoi Alexandru
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 22 August, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-405
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evidențierea și selectarea tulpinilor de levuri cu însușiri tehnologice avansate din plaiul vitivinicol „Purcari” pentru producerea vinurilor albe și roșii cu tipicitate locală
Taran Nicolae1 , Soldatenco (Grigorean) Olga1 , Bostan Victor2 , Chiosa Nicolae23
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 ÎM Vinăria Purcari S.R.L. Ştefan Vodă,
3 Universitatea Tehnică a Moldovei
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 22 August, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-490
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 6

Influence of dealcoholization process temperature on the quality of white wine Chardonnay
Taran Nicolae , Soldatenco Eugenia , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana , Soldatenco (Grigorean) Olga
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-369
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 49