Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Popovici Violina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 49-49. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Possibilities of walnut valorisation through walnut milk acidic beverage obtention |
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 171-176. |
Disponibil online 15 July, 2019 |
Chemical, physical and sensory characteristics of peanut milk |
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gorbuleac Veronica , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 88-92. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
Strategii de educație nutrițională în Republica Moldova |
Siminiuc Rodica , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 46-47. |
Disponibil online 8 December, 2022 |
Proprietățile funcționale ale făinii de năut (Cicer Arietinum L) |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 207-213. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. |
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 198-202. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Creep and relaxation properties of mixed starch and carrageenan gels |
Bulgaru Viorica , Ciumac Jorj |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 163-168. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Impactul tratamentelor tehnologice asupra activităţii ureazice a boabelor de năut |
Gutium O. , Ciumac Jorj |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 1 June, 2015 |
Impactul tratamentelor tehnologice asupra activităţii ureazice a boabelor de năut |
Gutium O. , Ciumac Jorj |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 7 July, 2014 |
Studiul hidratării boabelor de soriz |
Popescu Liliana , Ciumac Jorj , Gutium O. |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3 / 2012 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 December, 2013 |
Methods of bleaching walnut juglans regia L |
Macari Artur , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 418-422. |
Disponibil online 29 September, 2020 |
Systeme institutionnel de management de la qualite |
Todos Petru , Chiciuc Andrei , Ciumac Jorj , Ţicul Stela |
Analele Universitatii din Craiova - Seria Inginerie electrica |
Nr. 1(32) / 2007 / ISSN 1842-4805 |
Disponibil online 2 June, 2023 |
The efficiency of the iron fortification and the quality control of the final enriched bakery products |
Ciobanu Corina , Deseatnicova Olga , Ciumac Jorj |
Ecological Chemistry |
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 386-386. |
Disponibil online 10 September, 2021 |
Calcium – phytic acid interaction in bread supplemented with calcium |
Deseatnicova Olga , Sturza Rodica , Ciumac Jorj |
Электронная обработка материалов |
Nr. 5(38) / 2002 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718 |
Disponibil online 24 May, 2023 |
1-16 of 16