Bogdan-Golubi Nina
Articole în reviste din RM - 7, Descărcări - 77, Vizualizări - 2762
Isolation, identification, and conservation of biotechnologically relevant bacteria from the water of “La Izvor” lake |
Balan (Batir) Ludmila , Slanina Valerina , Bogdan-Golubi Nina |
One Health and Risk Management |
Nr. 4(4) / 2023 / ISSN 2587-3458 / ISSNe 2587-3466 |
Disponibil online 30 September, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-201 |
Valorificarea tulpinilor microbiene izolate din lapte de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 3(58) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 10 December, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-448 |
Cultura mixtă din tulpini autohtone de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 1-2(73-74) / 2018 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 20 August, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-687 |
Actualitatea studiului laptelui de capră ca sursă de izolare a tulpinilor de bacterii lactice |
Bogdan-Golubi Nina , Rudic Valeriu , Coev Ghenadii |
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii |
Nr. 3(330) / 2016 / ISSN 1857-064X |
Disponibil online 26 December, 2016. Descarcări-36. Vizualizări-980 |
Elaborarea fluxului tehnologic de obţinere a laptelui de capră pentru consum |
Cartaşev Anatolie , Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Коев Геннадий |
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare |
2020. |
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-181 |
Studiu de fezabilitate economică a fabricării brânzei din lapte de capră cu aplicarea culturii starter autohtonă |
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Коев Геннадий |
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare |
2020. |
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-156 |
Îmbunătăţirea calităţii produselor din lapte de capră |
Богдан-Голубь Нина |
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare |
2020. |
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-109 |