Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (3) |
Scopus Author ID
ORCiD
Teze/Rezumate în culegeri - 12.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 2
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 4
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 10
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 6
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 5
Algorithm of anti-scientific myths refutation by scaling of the typical tasks and experiments in chemistry |
Baerle Iulia1 , Baerle Alexei2 |
1 Princess Natalia Dadiani Theoretical Lyceum, 2 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-317 |
Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries |
Dianu Irina , Macari Artur , Netreba Natalia , Baerle Alexei , Boeştean Olga , Sandu Iuliana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-335 |
Species diversity of the microbiota of sea buckthorn berries |
Netreba Natalia , Sandu Iuliana , Macari Artur , Boeştean Olga , Baerle Alexei , Dianu Irina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-293 |
The role of dephenolisation for the biological and technological value of the old walnuts |
Sandu Iuliana1 , Baerle Alexei1 , Tatarov Pavel1 , Ivanisova E.2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Slovak University of Agriculture in Nitra |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-299 |
Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel |
Bantea-Zagareanu Valentina , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-269 |
The methodological aspects of teaching thermodynamics: from civic education to new understanding of carbon footprint |
Baerle Alexei1 , Baerle Iulia2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Princess Natalia Dadiani Theoretical Lyceum |
Ecological and environmental chemistry - 2017 |
Ediția 6. 2017. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 19 March, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-541 |