IBN
Închide
Baerle Alexei
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(3)
Google Scholar ID
Scopus Author ID
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 12.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 2
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 4
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 10
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 6
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 5

2023 - 1

Quality assessment of the toffee with sweeteners and dye from walnut septum or kernel’s pellicle
Bantea-Zagareanu Valentina , Sandu Iuliana , Baerle Alexei , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 30, Nr. 2 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 July, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 1

Color stability of yogurt with yellow food dye from safflower (Carthamus Tinctorius L)
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Baerle Alexei , Savcenco Alexandra , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 29, Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-534
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Microencapsulation of functional components in the food technology: partially optimistic view
Baerle Alexei
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 28, Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-18. Vizualizări-335
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Polyphenols and naphthoquinones extraction from walnuts pellicula: the impact on kernels quality
Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Sandu Iuliana
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 27, Nr. 2 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 4 June, 2020. Descarcări-17. Vizualizări-701
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4