IBN
Close
............................................................................................................................................................................................................................
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
АБВГДЖЗИКЛМНОПРСТУФХЦЧЮЯ
............................................................................................................................................................................................................................
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Cluj Napoca
Distribuirea autorilor în funcție de sex Distribuirea autorilor în funcție de sex
Alte informatii


Reviste/manifestări ştiinţifice01
Publicații ale autorilor în alte reviste/culegeri ale manifestărilor științifice5/22
Dinamica articolelor pe ani / CZU / DOI 150
57 publicatii cu CZU (38%)
26 publicatii cu DOI (17.3%)
Dinamica publicării și indexării în IBN
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Autori unici pe ani
Numărul de articole descărcate pe ani
Numărul de articole accesate pe ani
Colaborarea cu organizaţii din alte ţări
Identificatori 13 ORCID (6%),
1 Google Scholar ID (0.5%),
24 Scopus Author ID (11.1%)
H-index autori
Proiecte Tabel(2)
Contribuții în monografii Tabel(1)
Lista publicaţiilor - 4. Descărcări - 20. Vizualizări - 1525.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
6.3. Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4

2021 - 4

Antimicrobial activity of sea buckthorn and chokeberry powders on pathogenic bacteria
Sturza Rodica , Balan Greta , Cojocari Daniela , Pintea Adela Mariana , Socaciu Carmen , Ghendov-Moşanu Aliona
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 109-109.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-352
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chalchonic profile of yellow food powder-form pigment, obtained from safflower petals
Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Macari Artur , Dumitrița Rugina , Floricuța Ranga
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 54-54.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-354
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Red wine and food pairing that brings beneficial effects on the health from a scientific point of view
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Morari Boris , Iurtsuc A. , Trotschii I.
Наука, питание и здоровье
Partea 2. 2021. Минск, Республика Беларусь. Издательский дом «Беларуская навука». 231-237.
Disponibil online 11 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-499
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Some identified biologically active compounds from the walnut kernel’s pellicle: wastes?
Sandu Iuliana , Baerle Alexei , Floricuța Ranga , Dumitrița Rugina , Pintea Adela Mariana , Patraș Antoanela
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 56-56.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-320
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4