............................................................................................................................................................................................................................
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
А | Б | В | Г | Д | Ж | З | И | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ю | Я |
............................................................................................................................................................................................................................
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Cluj Napoca
Reviste/manifestări ştiinţifice | 01 |
Publicații ale autorilor în alte reviste/culegeri ale manifestărilor științifice | 5/22 |
Dinamica articolelor pe ani / CZU / DOI 150 57 publicatii cu CZU (38%) 26 publicatii cu DOI (17.3%) | |
Dinamica publicării și indexării în IBN | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |
Autori unici pe ani | |
Numărul de articole descărcate pe ani | |
Numărul de articole accesate pe ani | |
Colaborarea cu organizaţii din alte ţări | |
Identificatori | 13 ORCID (6%), 1 Google Scholar ID (0.5%), 24 Scopus Author ID (11.1%) |
H-index autori | |
Proiecte | Tabel(2) |
Contribuții în monografii | Tabel(1) |
6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
6.3. Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
2021 - 4 |
Antimicrobial activity of sea buckthorn and chokeberry powders on pathogenic bacteria |
Sturza Rodica , Balan Greta , Cojocari Daniela , Pintea Adela Mariana , Socaciu Carmen , Ghendov-Moşanu Aliona |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 109-109. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-352 |
Chalchonic profile of yellow food powder-form pigment, obtained from safflower petals |
Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Macari Artur , Dumitrița Rugina , Floricuța Ranga |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 54-54. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-354 |
Red wine and food pairing that brings beneficial effects on the health from a scientific point of view |
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Morari Boris , Iurtsuc A. , Trotschii I. |
Наука, питание и здоровье |
Partea 2. 2021. Минск, Республика Беларусь. Издательский дом «Беларуская навука». 231-237. |
Disponibil online 11 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-499 |
Some identified biologically active compounds from the walnut kernel’s pellicle: wastes? |
Sandu Iuliana , Baerle Alexei , Floricuța Ranga , Dumitrița Rugina , Pintea Adela Mariana , Patraș Antoanela |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 56-56. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-320 |