Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (3) |
Scopus Author ID
Google Scholar ID
Teze/Rezumate în culegeri - 9.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 6
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 4
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 5
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 3
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2
Effect of satureja hortensis l. Extract on the shelf life of soft-fresh cheese |
Popescu Liliana1 , Sturza Rodica1 , Cojocari Daniela2 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-226 |
The influence of berry extracts on yogurt quality |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Vizireanu Camelia2 , Sandulachi Elisaveta1 , Popescu Liliana1 |
1 Technical University of Moldova, 2 "Dunarea de Jos" University of Galati |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-335 |