Scopus Author ID
Google Scholar ID
ORCiD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Google Scholar ID
ORCiD
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 7
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
- 5.5.Publicații la manifestări științifice din RM indexate în Scopus - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2
Produse de patiserie pentru persoanele cu diabet zaharat |
Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Sustenabilitatea: îmbunătățirea produselor destinate consumatorilor și planetei |
2021. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-58-8. |
Disponibil online 15 February, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-308 |
Cercetări privind alimentația generației “alfa” |
Tabunșcic Olga , Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Strategii şi politici de management în economia contemporană |
Ediţia 6. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-155-20-5. |
Disponibil online 8 July, 2021. Descarcări-18. Vizualizări-632 |
Evaluarea calităţii brânzeturilor prelucrate comercializate pe piaţa de consum a Republicii Moldova |
Fedorciucova Svetlana , Panait Cristiana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători |
Ediţia 17. 2019. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-961-8. |
Disponibil online 11 December, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-670 |
Caracteristica uleiurilor naturale cu proprietăţí biologic active utilizate în produse cosmetice |
Cobirman Galina1 , Fedorciucova Svetlana2 |
1 Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova, 2 Academia de Studii Economice din Moldova |
Dezvoltarea inovativă, colaborativă, incluzivă a cooperativelor: teorie, practică, perspectiveConferinţa ştiinţifico-practică internaţională |
V.2. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-99753272-7-5. |
Disponibil online 4 February, 2020. Descarcări-64. Vizualizări-755 |
Caracteristica uleiurilor vegetale din industria cosmetică a Republicii Moldova |
Raiu Elena , Fedorciucova Svetlana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători |
Ediţia 16. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-927-4. |
Disponibil online 18 November, 2018. Descarcări-18. Vizualizări-746 |
Le potentiel d’acidifiant et d’huile du raisin avec haute valeur biologique |
Golubi Roman , Cobirman Galina , Fedorciucova Svetlana |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-631 |
Studiul merceologic comparativ al produselor de cofetărie comercializate pe piaţa de consum a mun. Chişinău |
Fedorciucova Svetlana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii |
Ediția 21, Vol.2. 2018. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-931-1. |
Disponibil online 22 January, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-618 |