134 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-19 15:46 |
SM ISO690:2012 RUSU, Serghei, PONOMARIOVA, Irina, OLARU, Constantin, STIŢIUC, Mihail, CRASNOŞCIOCOVA, Margareta. Potenţialul distilatelor de vin învechite obţinute din soiuri roşii de struguri tehnici. In: Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare, 2020, pp. 206-210. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare | ||||||
2020 | ||||||
|
||||||
Pag. 206-210 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In this study were surveyed old wine distillate, obtained from wine of the red grape varieties ( Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon ) vinifi ed by 2 methods. Following the dynamics of phenolic substances acumulation, performing their organoleptic analysis and getting Brandy from them. |
||||||
Cuvinte-cheie wine distillate, physico-chemical indices, organoleptic caracteristics |
||||||
|
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN