IBN
Închide
Cupcea Tatiana
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Articole în reviste din RM - 3. Publicaţii la conferinţe din RM - 1.
Contribuții - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 2
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1

2023 - 1

Cercetări privind stabilirea unor legături dintre compoziția și procesul de structurare a fructelor-snack-uri
, Iuşan Larisa , Cupcea Tatiana , Gordeeva Valentina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(90) / 2023 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 9 January, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-65
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 1

Разработка и применение балльной шкалы для органолептической оценки качества фруктовых снеков
Шлягун Галина , Юшан Лариса , Купча Татьяна
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(87) / 2022 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 23 December, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-244
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 2

Activitatea apei în fructele uscate. Influenţa diferitor factori
Татьяна , Татьяна , Татьяна , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-127
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compararea diferitor regimuri de uscare a perelor deshidratate prin osmoză, utilizând convecţia şi radiaţia infraroşie
Tatiana , Tatiana , Iuşan Larisa , Larisa , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-135
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Tehnologia fructelor deshidratate îndulcite şi evaluarea lor în timpul păstrării
Tatiana , Tatiana , Tatiana , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3316-1-6.
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-24. Vizualizări-741
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Cercetări privind calitatea sucului de fructe stors direct şi congelat
Tatiana , Tatiana , Chicu Aliona , Aliona , Aliona , Aliona , Cupcea Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(58) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-654
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6