Afișare rezultate
Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurt |
Bulgaru Viorica, Cușmenco Tatiana, Macari Artur, Botezat Olga |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 26 December, 2020. Descarcări-81. Vizualizări-947 |
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă |
Cușmenco Tatiana, Bulgaru Viorica, Sandulachi Elisaveta, Macari Artur |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-18. Vizualizări-383 |
1-2 of 2