Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "făină de grâu"
The influence of biotechnological strategies on nutritional aspects of bakery products |
Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 21 September, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-533 |
Fortificarea făinii de grâu cu suplimente de vitamine şi minerale |
Popel Svetlana, Draganova Elena, Parşacova Lidia, Colesnicenco Alexandra, Pîrgari Elena, Cropotova Janna |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 16 April, 2020. Descarcări-42. Vizualizări-723 |
Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă |
Boeştean Olga |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor |
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-296-5. |
Disponibil online 21 November, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-643 |
Influența adaosului de pudre de cătină albă asupra proprietaților reologice ale aluatului de făină de grâu cu gluten slab |
Țurcanu Angela, Turculeț Nadejda |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6. |
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-593 |
1-4 of 4