IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "făină de grâu"
The influence of biotechnological strategies on nutritional aspects of bakery products
Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 21 September, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-533
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fortificarea făinii de grâu cu suplimente de vitamine şi minerale
Popel Svetlana, Draganova Elena, Parşacova Lidia, Colesnicenco Alexandra, Pîrgari Elena, Cropotova Janna
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020. Descarcări-42. Vizualizări-723
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă
Boeştean Olga
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-296-5.
Disponibil online 21 November, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-643
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența adaosului de pudre de cătină albă asupra proprietaților reologice ale aluatului de făină de grâu cu gluten slab
Țurcanu Angela, Turculeț Nadejda
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-593
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-4 of 4