Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
Scopus Author ID
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 4
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 5
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 6
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2
A way to prevent syneresis in fruit fillings prepared with gellan gum |
Cropotova Janna , Popel Svetlana |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Scientific Papers Series D. Animal Science |
Volume LVI. 2013. București, România. ISSN 2285-5750, ISSN-L 2285-5750. |
Disponibil online 13 July, 2020. Descarcări-9. Vizualizări-623 |
Development of heat-stable fruit fillings using gellan gum as stabilizer |
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Parshakova Lidia |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Scientific Papers Series D. Animal Science |
Volume LVI. 2013. București, România. ISSN 2285-5750, ISSN-L 2285-5750. |
Disponibil online 13 July, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-541 |