IBN
Închide
Popel Svetlana
Cuvinte-cheie (133): inulin (4), Filling (4), technology (4)
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD
Scopus Author ID

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 4
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 5
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 6
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2016 - 3

Crearea compoziţiei autohtone de adaosuri de fier şi vitamine pentru fortificarea făinii şi produselor de panificaţie
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Suvorova Galina , Pîrgari Elena , Pujailo Evdochia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-325
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa congelării asupra calităţii umpluturilor de fructe
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Pîrgari Elena , Suvorova Galina , Vîcerova Larisa
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-261
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Майонезы – как продукт здорового питания
Паршакова Лидия , Попель Светлана , Пыргарь Елена , Колесниченко Александра
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-17. Vizualizări-307
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 1

Influence of different berry varieties on the overall quality of reduced-sugar jams
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Sava Parascovia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4.
Disponibil online 4 June, 2019. Descarcări-42. Vizualizări-1035
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 7

A study on oxidative stability of vegetable oil blends with optimal ratio of polyunsaturated fatty acids
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-415
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
An experimental study regarding the influence of the relationship between recipe
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-424
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Functional bread with iodine
Popel Svetlana , Draganova Elena , Cropotova Janna
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-371
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heat stability and quality characteristics of the fruit fillings used in production of local bakery products
Cropotova Janna , Popel Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-19. Vizualizări-545
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modern experience of the use of iodinated salt in the production of canned vegetables
Popel Svetlana , Draganova Elena , Condraşova Iulia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-374
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimisation of fatty-acid composition of vegetable oils
Parshakova Lidia , Popel Svetlana , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Soboleva Inessa
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-357
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prospects of the use of vitamin and mineral complexes developed for elimination of iron and acid folic deficiency in the republic of Moldova
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-496
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2007 - 2

Использование Stevia Rebaudiana Bertoni для производства диабетической продукции
Попель Светлана
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi
Vol. 15 (1). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-31-5.
Disponibil online 8 July, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-438
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Технология производства низкокалорийных джемов на базе местного плодово-ягодного сырья
Паршакова Лидия , Demcenco Lilia , Попель Светлана
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi
Vol. 15 (1). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-31-5.
Disponibil online 8 July, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-388
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2005 - 1

Optimization of the process to obtain seeds from dried grape
Duka Gh.1 , Iorga Eugen2 , Popel Svetlana2 , Pîrgari Elena2 , Parasca Petru3 , Pintilei G.3
1 Academy of Sciences of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
3 Institutul National pentru Viticultura si Vinificatie
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3.
Disponibil online 8 September, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-335
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 14 of 14