Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Google Scholar ID
Teze/Rezumate în culegeri - 15.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 1
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 1
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 1
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 11
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 10
- 5.5.Publicații la manifestări științifice din RM indexate în Scopus - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
The efficiency of experimental activated charcoal of vegetable origin in improving the quality of wines ![]() ![]() |
Scutaru Iury ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Advanced materials to reduce the impact of toxic chemicals on the environment and health" |
Ediția 1. 2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-62-559-3. |
Disponibil online 23 September, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-209 |
The impact of experimental activated charcoal on the antioxidant potential and antioxidant stability of Feteasca neagra wine ![]() ![]() |
Scutaru Iury ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Advanced materials to reduce the impact of toxic chemicals on the environment and health" |
Ediția 1. 2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-62-559-3. |
Disponibil online 24 September, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-184 |
Ecological potential of interspecific rhizogenic grapes varietes for production of biodrinks ![]() |
Scutaru Iury1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-273 |
Evaluation of the polyphenols potential from grape vinification residues of Rara Neagră and Malbec grapes varieties harvested from Purcari area ![]() |
Scutaru Iury ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-338 |
Oxidative-reducing processes in winemaking ![]() |
Scutaru Iury ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-323 |
Pinking effect in white wines and its removal with experimental activated carbon AC-C ![]() |
Scutaru Iury1 ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Purcari Wineries Group |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-257 |
Reduction of the impact of gray rot of cabernet-sauvignon and pinot gris grapes on the fermenting must with the help of active carbon AC-C ![]() |
Scutaru Iury ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-398 |
Retention of wine pollutants on chemically modified clays with dendrimers ![]() |
Hortolomeu Andreea1 , Mirila Diana-Carmen1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau, 2 University of Belkaïd Abou Bekr Tlemcen, 3 Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-361 |
The impact of experimental activated carbons on polyphenol oxidase activity in must and wine ![]() |
Scutaru Iury ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-263 |
Treatment of red wines from local and european varieties with activated carbon: the impact on chromatic parameters ![]() |
Scutaru Iury ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-292 |