IBN
Închide
20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
Conducătorul proiectului:  Sturza Rodica
7 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:

Publicaţii la conferinţe din RM - 5. Publicaţii peste hotare - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 4
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2023 - 1

Quality and storage stability of cream cheese enriched with microencapsulated rosemary extract
Popescu Liliana , Cojocari Daniela , Ghendov-Moşanu Aliona , Balan Greta , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-184
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 2

Antimicrobial effect of basil, thyme and tarragon against S. Abony
Cojocari Daniela , Macari Artur , Sandulachi Elisaveta
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-255
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Microbiostatic effect of bioactive compounds from agro-food industrial wastes on microorganisms causing food spoilage
Cojocari Daniela12 , Sturza Rodica2 , Ghendov-Moşanu Aliona2
1 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
2 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-378
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 4

In vitro antibacterial activity of some plant extracts against L. Monocytogenes
Cojocari Daniela12
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.8, Partea 1. 2021. Cahul. ISBN 2587-3563.
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-351
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of carotenoid content in sea buckthorn powder on Bacillus subtilis inhibitation
Turculeț Nadejda1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Macari Artur1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-709
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plant extracts as inhibitors of foodborne pathogenic bacteria
Cojocari Daniela12
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-305
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The potential of berries to serve as selective inhibitors of pathogens and their benefits on health
Cojocari Daniela12
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-404
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 7 of 7