20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
Publicaţii la conferinţe din RM - 72, Descărcări - 622, Vizualizări - 21262
Soluţii potenţiale pentru prevenirea acumulării histaminei în brânzeturi |
Bulgaru Viorica |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 184-185. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-194 |
Soluţii potenţiale pentru prevenirea acumulării histaminei în brânzeturi |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 195-197. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-168 |
Foaming agents of vegetable origin for the manufacture of fasting confectionery products |
Ghendov-Moşanu Aliona |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 202-202. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-269 |
Evaluation of quality parameters of bakery products enriched with sea buckthorn powder (Hippophae rhamnoides) |
Popovici Violina |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 349-354. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-232 |
The population consumption of wines and alcoholic beverages in the Republic of Moldova |
Covaci Ecaterina, Furtuna-Vladei Natalia |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. Tehnica-UTM. 80-80. |
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-102 |
Quantification of the content of biologically active substances in native RM grapes varieties |
Covaci Ecaterina, Codrean (Sclifos) Aliona, Balanuţă Anatol |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. Tehnica-UTM. 81-81. |
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-82 |
Consumer behavior and current trends in sugar consumption in the Republic of Moldova |
Boiştean Alina, Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica, Sturza Rodica, Siminiuc Rodica |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. Tehnica-UTM. 159-159. |
Disponibil online 21 December, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-100 |
The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity |
Cușmenco Tatiana, Makar A., Bulgaru Viorica, Netreba Natalia, Dianu Irina, Sandu Iuliana |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 40-40. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-79 |
Effect of functional plant extract from grape seeds on the quality of boiled cream with milk |
Netreba Natalia, Gurev Angela, Dragancea Veronica, Boeştean Olga |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 47-47. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-113 |
Quality and storage stability of cream cheese enriched with microencapsulated rosemary extract |
Popescu Liliana, Cojocari Daniela, Ghendov-Moşanu Aliona, Balan Greta, Sturza Rodica |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 48-48. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-111 |
The influence of thermal treatment on the chickpeas and lentils minerals content |
Ghendov-Moşanu Aliona, Mazur Mihail, Bulgaru Viorica, Celac Valentin, Sturza Rodica |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 49-49. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-139 |
Application of unconventional methods for the extraction of pectin from apple pomage |
Gurev Angela, Cesko Tatiana, Dragancea Veronica, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 54-54. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-74 |
The effect of brewer’s spent grain concentration on the degree of maturation of bread sourdough |
Ţărnă Ruslan, Şaitan Olesea, Rubtsov Silvia, Ghendov-Moşanu Aliona |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 55-55. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-101 |
Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară |
Popescu Cristina-Sofia |
Chimia ecologică şi a mediului |
Ediția 21. 2023. Chişinău. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 59-61. |
Disponibil online 18 January, 2024. Descarcări-7. Vizualizări-138 |
Microbiostatic effect of bioactive compounds from agro-food industrial wastes on microorganisms causing food spoilage |
Cojocari Daniela, Sturza Rodica, Ghendov-Moşanu Aliona |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 149-150. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-328 |
Influence of vegetable powders on the rheological properties of pasta dough |
Ghendov-Moşanu Aliona, Codina Georgiana Gabriela |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 151-152. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-308 |
Profile of lipophilic and hydrophilic extracts from Feteasca Neagră by-products |
Gurev Angela, Dragancea Veronica, Haritonov Svetlana, Găină Boris |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 173-174. |
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-356 |
EEC-D-PS14_Influence of Vegetable Powders on the RheologicalProperties of Pasta Dough |
Ghendov-Moşanu Aliona, Codina Georgiana Gabriela |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 0-0. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-268 |
EEC-D-PS16_Profile of Lipophilic and Hydrophilic Extracts from Feteasca Neagră By-products |
Gurev Angela, Dragancea Veronica, Haritonov Svetlana, Găină Boris |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 0-0. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-328 |
EEC-D-PS18_Physico-Chemical Properties Of Vegetable Oils From Local Trade |
Haritonov Svetlana, Gurev Angela, Dragancea Veronica |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 0-0. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-219 |