IBN
Închide
20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
4 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:

Publicaţii la conferinţe din RM - 3. Publicaţii peste hotare - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.1.Monografii - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2023 - 3

Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău, 2023
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-47
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova
Chişinău, 2023
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-43
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of quality parameters of bakery products enriched with sea buckthorn powder (Hippophae rhamnoides)
Technical University of Moldova
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-313
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 1

Evaluation of antioxidant activity in vitro of donuts enriched with berry powder
, , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-277
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

Consumer behavior related to iodine-rich foods intake in the Republic of Moldova
Aliona , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Eugenia
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-301
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Physico-chemical characteristics of lipophilic extracts of rosehip (Rosa Canina) and hawthorn (Crataegus) fruits
Eugenia , Eugenia , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-569
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6