IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "color intensity"
Studiul acţiunii enzimelor pectolitice asupra caracteristicilor fizico-chimice a vinurilor materie primă roze pentru spumante
Barsova Oxana, Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Adajuc Victoria
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-643
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul antocianic şi caracteristica spectrometrică ale vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru IGP „Valul lui Traian”
Obadă Leonora1, Rusu Emilian1, Arpentin Gheorghe2, Golenco Lidia1, Cibuc Mariana1, Grosu (Covalciuc) Olga1, Nemţeanu Silvia1
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(64) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 18 June, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-734
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Treatment of red wines from local and european varieties with activated carbon: the impact on chromatic parameters
Scutaru Iurie, Adomnița Mihai, Codrean (Sclifos) Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-249
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3