Articolul precedent |
Articolul urmator |
622 16 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-02 21:44 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.223.031 (1) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442) |
SM ISO690:2012 BARSOVA, Oxana, TARAN, Nicolae, SOLDATENCO, Eugenia, ADAJUC, Victoria. Studiul acţiunii enzimelor pectolitice asupra caracteristicilor fizico-chimice a vinurilor materie primă roze pentru spumante. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2015, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 42 (2), pp. 231-235. ISBN 978-9975-64-273-6.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 42 (2), 2015 |
||||||
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor" Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2015 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.223.031 | ||||||
Pag. 231-235 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In the work comparative appreciation of two commercial pectolytic enzymes on physico-chemical properties of rose wine materials for sparkling wine production was carried out. On the base of conducted research the influence of pectolytic enzymes used in the process of maceration of Merlot grape variety for the production of rose wine materials was demonstrated.physico-chemical indices, foaming properties and sensory evaluation of raw materials for rosé sparkling wines production were determined. |
||||||
Cuvinte-cheie pectolytic enzymes, Phenolic compounds, Anthocyanins, color intensity, foaming properties |
||||||
|