Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Posibilități de identificare a pigmenților la procesarea materiilor oleaginoase |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 176-177. |
Disponibil online 14 April, 2023 |
Compuși antioxidanți din structura uleiurilor cu caracter pro-oxidant |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 177-178. |
Disponibil online 14 April, 2023 |
Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 105-105. |
Disponibil online 25 January, 2023 |
Modificarea raportului compușilor biologic activi din pelicula miezului de nucă în dulciuri |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Sandu Iuliana , Baerle Alexei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 377-378. |
Disponibil online 25 October, 2022 |
Researches on the use of spirulina in the production of flour products |
Dodon Adelina , Bantea-Zagoreanu Valentina , Gurev Angela |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 75-75. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
The impact of the applied method on the content of antioxidants in spirulina, gluten-free products |
Gurev Angela , Bantea-Zagoreanu Valentina , Dragancea Veronica , Dodon Adelina |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 37-37. |
Disponibil online 15 October, 2021 |
Asigurarea calităţii şi valabilității pâinii cu făină de porumb |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Ghendov-Moşanu Aliona |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.1. 2017. Cahul. Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul. 286-290. |
Disponibil online 27 December, 2017 |
Aspecte a utilizării spirulinei în industria de cofetărie |
Breahna Nadejda , Sturza Maria , Dodon Adelina , Bantea-Zagoreanu Valentina |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 13-16. |
Disponibil online 8 December, 2022 |
Utilizarea făinii de şrot de nuci (juglans regia l.) la fabricarea biscuiţilor de tip Amaretti |
Ghendov-Moşanu Aliona , Bantea-Zagoreanu Valentina , Tatarov Pavel |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3(62) / 2016 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 November, 2016 |
Development of breakfast food concentrates for therapeutic nutrition |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Canja Ana |
Meridian Ingineresc |
Nr. 2(61) / 2016 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 November, 2016 |
Iaurt îmbogățit cu inulină: studiul proprietăților senzoriale, fizico - chimice și reologice |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Popescu Liliana , Canja Ana |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 18 December, 2015 |
Cercetări privind obţinerea şi caracterizarea iaurtului cu inulină |
Canja Ana , Popescu Liliana , Bantea-Zagoreanu Valentina |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 23-26. |
Disponibil online 24 May, 2023 |
Functional bakery products with the addition of dietary fiber |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 130-135. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Technological aspects in the process of manufacture of bakery products with the addition of wheat bran |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 136-141. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Uscare a rădăcinilor de brusture în regim impulsodiscret cu utilarea aportului de energie prin convecţie şi combinat |
Lupaşco Andrei , Bantea-Zagoreanu Valentina , Rotari Eugen |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 234-237. |
Disponibil online 28 June, 2023 |
Influence of mixers parameters on dough kneading process |
Bernic Mircea , Bantea-Zagoreanu Valentina , Constantin Marusic , Ciobanu Eugeniu , Bălan Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 37-39. |
Disponibil online 28 September, 2020 |
1-20 of 25